Koffie & Zo
de leukste koffiezaak/cadeauwinkel in Delft

We HOUDEN van samenwerking

Stichting Stunt

De appeltaart van Koffie & Zo is één van onze populairste producten en dit is allemaal dankzij de lokale sociale werkplaats Stichting Stunt. Stichting Stunt heeft in totaal acht verschillende leerwerkbedrijven en zo maken zij ook voor ons de lekkerste appeltaart van Delft. Sociaal, duurzaam, lokaal en zakelijk: wat zijn wij trots op deze samenwerking!


Miss Morrison

Sinds begin december mogen wij ons gelukkig prijzen met de silo’s van Miss Morrison in onze winkel. Maar ook daarvoor waren wij al groot fan van deze lokale koffiebrander in Delft. Cisca en Martin stralen samen een echte passie voor koffie uit en dit zie je terug in hun product: heerlijke koffiebonen van overal op de wereld.

  

Sprinkles Bakery

We hebben altijd een prachtige plaat met kleine lekkernijen in de winkel staan en dat hebben we allemaal te danken aan Sprinkles Bakery. Deze mooie bakkerij in Oud-Rijswijk levert aan ons een hele collectie aan reepjes: brownies, blondies, je kunt het zo gek niet bedenken en Anne en haar team maken het. 


Single Estate Coffee Roasters

Single Estate levert al sinds het begin van Koffie & Zo de lekkerste bonen voor onze koffie. Slechts een half uurtje rijden en je staat bij hun branderij in Maasdijk. Lokaal worden hier de bonen uit onder andere Brazilië, Guatemala en Rwanda geroosterd. Door trainingen onder leiding van Bas en Wendelien houden ze ons scherp. 

 

Bakker Jaap

Schuin tegenover ons vind je aan de Wijnhaven de bron van al onze heerlijke broodjes en tosti’s. Bakker Jaap is een echt familiebedrijf en een begrip binnen Delft. Zeven dagen in de week kun je bij Martin, inmiddels de vierde generatie, terecht voor het lekkerste brood van Delft.

 

Rode Rozen & Tortilla’s 

Geregeld loopt Chris door regen en zonneschijn om de lekkerste taartjes en gluten-vrije en/of vegan lekkernijen te halen van Rode Rozen & Tortillas. We kunnen altijd bij Nancy en Mirthe terecht voor een perfecte red velvet of worteltaart, maar ook voor andere lekkernijen kunnen we aan de bel trekken. Een high tea bij ons zou niet hetzelfde zijn zonder de bakkunsten van Rode Rozen & Tortillas.


See you soon in the Peperstraat for Koffie en Zo!!! <3